Find et produkt

Kundekort

Oprettelse af kundekort

Oprettelse af kundekort

Adresse

Adresse
Afkryds, hvis kortet skal oprettes på aftale med:
Ønskes der tilbudsmail? *
Er dette firmarelateret? *

Få adgang til vores butik med et kundekort

Når du opretter dig som kunde hos Meat Market, får du adgang til vores fysiske butik i Glostrup, som rummer kvalitetskød fra lande, som Argentina, New Zealand, USA m.fl. Du får også muligheden for at købe andre produkter, som specialøl, smagfulde vine og lækkert tilbehør til kødet.
Hver uge har vi tilbud, som kun gælder i butikken – se dem her for denne uge – og det er her, at du kan få stor glæde af dit kundekort, fordi det giver dig muligheden for at få fingre i lækkert kød til en god pris.

Mange af vores produkter er som udgangspunkt kun tilgængelige hos grossister, men du har mulighed for at købe dem, hvis du har et kundekort til Meat Marked. Fordi vi er en engros-virksomhed, kan vi tilbyde de samme produkter, uanset om du er privat eller professionel.
Samtidig er det er et krav som engros-virksomhed, at vores kunder bliver oprettet, fordi det blandt andet er en garanti for, at vi overholder de regler, der er for at drive en engros-virksomhed.

Hvordan fungerer det?

Du har mulighed for at handle i vores webshop, uden at du skal oprette et kundekort, fordi det kun er et krav, hvis du ønsker at købe produkter i vores butik.
Det er gratis at oprette et kundekort hos Meat Marked, og du kan gøre det på hjemmesiden eller i den fysiske butik.

Oprettelse på hjemmesiden

Her på siden kan du oprette et kundekort, som du kan bruge i vores butik. Når du har registreret dine oplysninger, vil du modtage en velkomstmail.
Du har mulighed for at downloade vores app og have kundekortet elektronisk, eller du kan få det udleveret i vores butik ved første besøg.

Oprettelse i butikken

Du har også en mulighed for at besøge vores butik og få det oprettet manuelt. Du vil med det samme få det udleveret, eller du kan hente vores app og have det elektronisk.

Fordele ved kundekortet

  • Køb grossist-varer som privat eller professionel.
  • Få adgang til gode tilbud og rabatter.
  • Køb kvalitetskød til gode priser.
  • Få gode råd til tilberedning.
  • Få inspiration til dit tilbehør.

Menu Luk

Andre links