GRATIS FRAGT OVER 1000 KR

Indkøb til Fest

Indkøb til Fest

Skal du holde fest eller konfirmation? Så har vi samtlige unikke kødudskæringer, som vil efterlade dine gæster med et minde om en spiseoplevelse i absolut særklasse.

Vores kompetente team med mange års slagter- og brancheerfaring, står klar til at vejlede dig omkring vores produkter, samt give dig et skarpt og 100% uforpligtende tilbud, på indkøb til dit næste arrangement.

Kontakt os på en af følgende måder:

  • Book tid til gratis telefonsamtale HER.
  • Skriv e-mail: info@meat-market.dk
  • Ring på: 24 90 23 06

Ofte stillede spørgsmål:

Ja - det er 100% gratis og uforpligtende og indhente tilbud på kød og vin. Du kan kontakte os på følgende måder:

- Book gratis snak til indkøb HER.
- E-mail: info@meat-market.dk
- Telefon: 24 90 23 06

Ja, absolut. Vi kan levere i alle ønskede mængder. Vi har et kompetent team og leverandører, som dagligt leverer store mængder til restauranter og hoteller.

Når du modtager dit kød og lægger det i køleskab, er holdbarheden typisk 4-5 dage. Derfor planlægges leveringen, så det passer perfekt med dit arrangement.

Nej, vi tilbyder ikke tilberedning, stegning & grillning. Men vi guider dig trygt igennem og vejleder om tilberedningen - og ellers anbefaler vi at du allierer dig med en kok eller anden bekendt til tilberedningen og severingen.

Ja - vinene på vores hjemmeside er vores bedstsælgende og kundefavoritter. Men ønsker du andre vine, så har vi et større bagkatalog. Kontakt os og hør nærmere.

Hvis du har et special ønske til noget kød, som du ikke kan finde på vores side, så kontakt os og hør nærmere om mulighederne. Dog forudsætter det at der bestilles en nogenlunde mængde.