GRATIS FRAGT OVER 1000 KR

Stegning af bøffer

Tag bøfferne ud af køleskabet i god tid, så de opnår stuetemperatur inden stegning. Læg bøfferne på en rygende varm grillpande uden fedtstof og vend dem først, når der er kommet stegeskorpe på. Når du har vendt bøfferne, skru så varmen ned til middeltemperatur og tilsæt en klat smør, en kvist timian og et fed knust hvidløg inden du steger færdigt. Efter stegningen er det vigtigt at lade bøfferne hvile væk fra panden i 5 minutter, så de beholder saftigheden.

Hvis du bruger stegetermometer, så steg efter følgende temperaturer:

  • 52 grader: medium-rare med et smalt råt midterstykke.
  • 56 grader: medium med en gennemgående rosa farve. 

Server med ovnkartofler, en hjemmerørt bearnaise sauce og spidskålsalat med æbler og hakkede mandler vendt i en vinaigrette af æblecidereddike, olivenolie, honning og sennep.

Velbekomme!