Find et produkt

Salg og levering

Levering med Xpressen

Xpressen og Meat Market har nu indgået et samarbjede, hvor Xpressen fremover skal distrubere vores levering af fødevarer. Denne distributionsform sikrer en ekstra skånsom behandling af pakkerne til dig.

Xpressen leverer fødevarer til alle brofaste dele af landet, undtagen ikke brofaste øer.

Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme når du modtager din bestilling. Posten stiller dine varer foran din hoveddør, med mindre du har angivet anden leveringsinstruks – f.eks. i garage, udhus eller lignende. Dette kan du gøre ved at vælge “Flexlevering”, når du er ved at bestille varer. Her kommer der et felt frem, hvor du kan angive steder Xpressen må stille dine varer.

Dine varer vil blive leveret i termokasser med fryseelementer, således at dine vare er mindst ligeså kolde på leveringstidspunktet som fødevareloven foreskriver. Kasserne holder temperaturen til kl. 18:00 på leveringsdagen, mindst.

Xpressen leverer dine varer i tidsrummet mellem kl. 8:00 og kl. 17:00.

Da Xpressen i forvejen kender alle adresser i Danmark vil det være yderst sjældent, at der vil opstå problemer med at leverer en pakke. Xpressen vil som udangspunkt altid prioritere fødevarers levering først. Der er ligeledes Track & Trace på, så du altid kan følge dine varer hvor end de er.

Retur-emballage

Vi har desværre ikke mulighed for at tage emballagen retur, men både termokassen og fryselementer kan fint genbruges, hvis man ønsker dette. Kasserne er særdeles velegnet til opbevaring af grøntsager, kolde drikke til festen eller holde maden varm.

Forsendelsesgebyr

Der er et forsendelsesgebyr på alle leveringer på kr. 125,00 inkl. moms ved beløb under kr. 750,00. Dette forsendelsesgebyr dækker udgifter såsom emballage, fryseelement samt levering. Ved beløb over kr. 750,00 er leveringen GRATIS.

Bestilling / levering

Der bliver kun leveret varer på følgende hverdage: Onsdage og fredage mellem kl. 8:00 – 17:00 til alle brofaste dele af Danmark.*
*Undtaget er helligdage og jul og nytår – der vil være særlige leveringsbetingelser

Eksempelvis:

Bestil inden:

Mandag kl. 16.00 – levering onsdag
Onsdag kl. 16.00 – levering fredag

Mulighed for afhentning af varerne selv i butikken – Click & Collect

Det er også muligt at afhente varerne selv i butikken. Ved afhentning kan man altid bestille varer og selv vælge afhentningsdag. Varerne bliver pakket i en papkasse til dig, og du skal blot selv have en termokasse/pose med ved længere køreture.

Modtagelse

Da vi handler med ferske og friske fødevarer, er det vigtigt, at du inden for relativ kort tid efter at termokassen er åbnet, får bragt dine varer på køl eller frost, således at varerne forbliver friske, og kvaliteten bevares.

Priser og betaling

Alle priser på meat-market.dk er inklusiv moms og alle afgifter, men ekskl. forsendelsesgebyr på kr. 125,-. Du kan vælge at få vist varerne uden moms ved at klikke på “vis uden moms” i bunden ved hvert varekort. Beløbet du har købt for, vil først blive trukket på din konto, når din ordre er pakket og klar til distribution og på vej til dig.

Priserne på meat-market.dk er dagspriser og opdateres løbende.

Udsolgte varer

I tilfælde af, at et produkt – mod forventning – skulle være udsolgt, vil beløbet for det pågældende produkt blive fratrukket opkrævningen / tilbageført til din konto. Du vil ligeledes blive kontaktet af en medarbejder, og ligeledes blive tilbudt nogle eventuelle alternativer.

Fortrydelsesret

Hvis en kunde ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal afbestillingen være os i hænde senest dagen inden levering kl. 14.00 Da vi handler med ferske, friske fødevarer, forbeholder vi os ret til ikke at yde nogen former for fortrydelsesret, efter at varerne er leveret i henhold til nedenstående.

Meat-market.dk yder fortrydelsesret i henhold til følgende punkter i forbrugerloven:

For alle andre varer end levnedsmidler og varer til husholdningen, er der 14 dages fortrydelsesret.
For levnedsmidler og varer til husholdningen er der INGEN fortrydelsesret.
For at benytte din fortrydelsesret på varer, der ikke er levnedsmidler eller til husholdningen, skal du inden 14 dage fra modtagelsen af varen sende den retur i original emballage til Meat Market på adressen under “Om os”. Vedlæg venligst dine kontaktoplysninger og faktura nummeret, der vedrører den pågældende vare.
Såfremt varen er returneret i væsentlig samme stand og mængde til Meat Market, vil vi refundere beløbet eksl. leveringsomkostninger. Se evt. mere under handelsvilkår .

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage Meat-Market’s emails med inspiration, eksklusive tilbud og personlige anbefalinger. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR’s krav til databeskyttelse. Vi anvender dine køb og browsingdata til at skræddersy de tilbud, vi sender til dig. Du kan når som helst framelde dig.

De meddelelser, du modtager fra os via email, er skræddersyet til dig i overensstemmelse med din(e) informationer, vaner, browsingadfærd, købsadfærd, og hvor engageret du er i den kommunikation, vi har med dig via email, SMS, direct mail eller pr. telefon.

For at sikre at disse emails ikke ender i din spam-mappe, overvåger vi, om de meddelelser, der er sendt til den individuelle modtager, har kunnet leveres. Vi anvender et tredjepartsoftwareværktøj til at følge op på og analysere leveringsevnen.

For at stoppe modtagelse af vores nyhedsbreve skal du klikke på det link, der findes i bunden af hver email.

Menu Luk

Andre links